• 09.01.2016 kl. 15:46

FØRSTE HELG HJEMME

God lørdag alle sammen! For et forferdelig vær. Jeg er så glad for at jeg kjørt hjem i går litt tidlig.

Dette er første helg hjem fra oppholde mitt på Nordagutu. Og det går bra over alle forventninger. Hit til har jeg spist alt jeg skal og ikke noe utenfor den strenge kostplanen min. Det er kanskje ikke like stor variasjon på ting her som det er på opphold stedet. Men kan ikke akkurat kjøpe inn ti forskjellige pålegg for ca tre dager.

Det som var nesten best med og komme hjem slik jeg gjøre. Er at jeg får sovet i min egen seng og at man får følt på det og savne den bedre halvparten sin. Men jeg må innrømme at det skal også bli helt greit og komme tilbake igjen i morgen kveld. Og det er jo tre uker igjen før jeg er hjem for fult igjen. Men bra kost og full trenings glede.

Jeg skal prøve og få tatt noe bilder av maten jeg spiser. Det er så utrolig hvor godt det ser ut med litt grønt på egentlig.

Ser ikke dette godt ut? bilden er fra printerest.com, men dette er liksom litt slik det ser ut på knekke brødene mine. Pålegget er kanskje 20% av knekkebrødet. 

Men dere for ha en fin helg videre. Og kose dere inne i snøværet, og ute vis man liker og leke i snøen.

#blogg #helg #heverdag #mat #vinter #helse 

NOWY

09.01.2016 kl. 16:21
Ser kjempe godt ut!

RockstarDad

09.01.2016 kl. 20:46
wow dette såg veldig godt ut :) den skal prøves - takk for godt tips :) God helg! :)

Josefine Fevang

09.01.2016 kl. 21:19
RockstarDad: Tusen takk! men er inso bilder fra pinterest.com men er veldig mye som er godt. Skal lage et onkerlig innlegg om det.

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.


KONTAKT


josefine.fevang@hotmail.com

Instagram

Annonser

Søk

Bla i bloggen


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits