Josefine Fevang

FEM OM DAGEN

  • Skrevet 10.01.2016 klokka 11:25
  • Kategori: MAT

Nordagutu - bootcamp - sykehusetitelemark -

Viste du at... 5 om dagen betyr ikke fem frukt om dagen? Jeg trudde selv at det betyde fem frukt om dagen. Men grunnen til at det ikke er 5 frukt om dagen er at det er ekstremt mye frukt sukker, og ja man skal tru at frukt ikke er så farlig. Men vi har jo alle fått med oss banan debatten som var for litt. Det er noe i det at man kanskje ikke skal spise fem bananer men en kanskje banan og et eple. Men det er faktisk to frukter og tre grønnsaker. Det er faktisk veldig lett og få dette inn i kostholdet sitt. De tre grønnsakene kan man faktisk få inn via middag. Og frukt kan man spise i mellom lunsj og middag, og kanskje en etter kvelds.

Nå som jeg er på ekstrem kost, så koser jeg meg alltid med en frukt og litt rå grønnsaker før jeg legger meg. for da slipper jeg og være sulten når jeg våkner. Det er også mange som bruker dette som dessert også. 

#blogg #lørdag #hverdag #helse #mat #frukt #sunt #helg #kosthold

NOWY

10.01.2016 kl. 12:25
Jeg også trodde at det var 5 frukt en gang i tiden. haha :P
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits