Josefine Fevang

HELGE MORO

  • Skrevet 21.02.2016 klokka 18:43
  • Kategori: EVERYDAY

God helg alle sammen, her kommer en liten oppdatering fra meg! Nå har jeg brukt to dager på og slås med apple tv min. Like føre hele greia flyr ut vinduet her, men jeg skal få det til. 

Så helgen min har vært kjempe fin og korselig. Jeg har fått brukt en del tid med gubben og familien. Fredag var en litt hektisk da. Den ble starta med og dra til legen og ta stiftene på magen, noe som var ekstremt deilig selv om jeg hadde sett for meg at det gjorde ekstremt vondt, men det var bare den aller siste av de 12 jeg hadde som gjorde det litt vondt. Men men måte jo ta de ut. Etter det var vi en rask tur innom foreldrene mine for og hente noe før vi dro vi en tur til Hokksund så mannen kunne klippe seg hos tanta si. Så dro vi videre til Ikea. Jeg tør jo og påstå at det ble alt for mye den dagen. 

På lørdag dro lå jeg rett ut etter 8 timer på farta på fredag. Vi fikk litt besøk og det var kjempe korselig av både min foreldre og et venne par av oss, plus dere vakre og søte datter på 9 måneder. Ler så jeg griner av og bli fis ho er hele tiden. Ho hadde så lyst til opp på fange til slutt. Men jeg skal jo verken bære og sånt så ble litt vanskelig men. Korselig var det. 

Så i dag søndag har gått til og pakke ut av esker og få ting opp på vegen her. Få det mer hjemme korselig. Men i dag har jeg merka veldig på det at jeg er operert. Har litt vondt når jeg spiser, orker nesten ikke og spise 1dl mat en gang. Og det eneste vann som går ned uten noe tull er is kaldt vann med isbiter i. Men sattser at det går seg til. Jeg skal også prøve meg på et halvt knekkebrød i dag. Fant ut at det skjer rett før jeg skal sove, så vis jeg blir dårlig er det bare og gå og legge seg til og sove i senga med bøta ved min side. 

Men dere for ha en fin søndags kveld. Jeg skal nå drømme meg vekk i hva vi skal i sommerferien. Noe tips til ferier til ei som ikke kan ligge i sola før neste år? 

#blogg #hverdag #helg #søndag #livet

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits