hits

Josefine Fevang

HAPPY 1 MARS

  • Skrevet 01.03.2016 klokka 15:56
  • Kategori: HVERDAG

Yey det der 1 Mars i dag. Jeg elsker Mars måned, det er mange grunner til at jeg liker denne måneden.

// Gleder meg så til påske fjellet //

  1. Det er førte vår måned. Og nå kan man liksom starte og se framover mot sol og fint vær. Selv om vi har hatt en del av det i det siste. 
  2. Det er tidlig påske. Noe som tilsier at vi skal på fjelltur, og i år blir det kanskje på hytte og ikke hjemme hos svigers. 
  3. Jeg blir 26. Noe som jeg er både glad for og litt kjedelig og bli et år eldre.
  4. Jeg kan endelig starte på normal kost igjen. Gradevis så klart. 
  5. Det er innflytnings fest og andre fester. Jeg elsker og være med vennene mine når sjansen byr seg. Jeg kan ikke drikke før ut i Mai, og da skal det prøves forsiktig her hjemme først. Men jeg gleder meg så til og se vennene mine igjen...

 Viste du at: Måneden er oppkalt etter den romerske krigsguden Mars, og ble kalt Martius allerede i den enda tidligere romerske kalenderen.

Men nå skal jeg i gang med og planlegge bursdag med familie. Og kanskje venner, må se når det passer og invitere venner i bursdag. 

#blogg #hverdag #mars #foto #norge #familie #natur

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign