Josefine Fevang

60 DAGER UTEN SUKKER... NESTEN

  • Skrevet 10.03.2016 klokka 16:53
  • Kategori: MAT

Her om dagen var nesten første gangen siden rundt 3.januar, men jeg spiste godis 30 januar da vi flyttet til den nye leiligheten våres. Men da spiste jeg kun 3 biter av en spesial sjokolade, ellers så hadde jeg holdt meg helt til her om dagen. Det var nesten 60 dager uten sukker. Og jeg har garantert følt på fordelene ved og ikke spise sukker. Men det ble jo spenenes for meg og prøve pga det er mange som starter å reagere på sukker og søte ting etter en slanke operasjon. Jeg var en av de som håpet egentlig litt på og få en reaksjon av det, for da må jeg av naturlige årsaker holde meg unna ting med sukker i. Men til min lille skuffelse (litt glede) så gikk det jo bra. 

// Bilde fra Printerest.com // 

Og nå sitter jeg og føler at det var så ekstremt dumt av meg og prøve det. For hvor lav er ikke terskelen nå for at det fort kan lure seg godterier inn i hus? Heldig vis etter sleeve operasjonen min så har jeg verken sug eller har jeg lyst på sjokolade (som jeg elsket før) eller annet godterier. Jeg fyser mer på pringeles og spesielt gode middager. Men merker jo nå at det er en prøvelse siden det er så bilig godis. Man kan jo ikke ha lat vær og lakt merke til alle diskusjonene som er nå.

Men nå føler jeg at jobben er etter fjerde uke mi blir og få inn de gode spisevanene jeg hadde med sunn mat igjen. Og jeg har bestemt meg for at en dag i helgen er sprekke dagen min. Noen som har noe tips til osen de har en sunnere hverdag? Noe oppskrifter eller noe så bare sleng det ut!  Det er veldig vanskelig og komme tilbake til det etter man har spist omtrent det man føler for i nesten fire uker. For det har handlet mest om og få i seg mat. 

#helse #sundt #blogg #hverdag #mat #godis

Thea Linni

10.03.2016 kl. 17:04
Jeg har et tips! Å overspise så mye av den sunne maten, at du faktisk ikke har lysten på søtt mer. Jeg spiste så og si sjokolade/godis hver dag før, men skjønte jeg måtte endre denne vanen. Det jeg gjorde var å heller starte med å overspise sunn mat. Masse frukt(ikke bare tre) haha, og mettende sunn mat har hjulpet for meg hvertfall :D

Josefine Fevang

10.03.2016 kl. 17:20
Thea Linni: takk for tipset! Men er slankeoperert så overspising skjer etter tre små knaskegulrøtter xD

Lene

10.03.2016 kl. 19:28
Anbefaler deg å ikke begynne. Jeg sluttet i fire år, og så begynte jeg igjen. Dummeste jeg har gjort, haha.

Josefine Fevang

10.03.2016 kl. 19:34
Lene: Jeg har ikke tenkt og holde meg vekk fra godis for resten av livet for og si det sånn =) Men var deilig og se hva som skjer med kroppen når man ikke spiser det så ofte som jeg gjorde.

Eline

12.03.2016 kl. 19:01
Jeg har noen ting jeg er helt hekta på.. :-P

1) Et halvt beger mager kesam med jordbær og nøtteblanding (liker best den til first price). Dette er sykt godt som mellommåltid, kvelds osv..

2) Speltlompe med philadelphia light, spinatblader, kyllingfilèt eller rent kjøttpålegg, lettost og kanskje noe andre grønnsaker på. Dette syns jeg er såå godt som frokost!

3) Grønnsakssuppe! Herregud jeg er hekta!!! :-D

Josefine Fevang

12.03.2016 kl. 23:46
Eline: takk for tipsa! Da har jeg litt og prøve!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits