Josefine Fevang

MANDAGS TIPS

  • Skrevet 07.03.2016 klokka 13:31
  • Kategori: EVERYDAY

// ikke sponset, egene meninger. 

Jeg skule kanskje hat et bilde der jeg faktisk prøver produkte eller noe, men minnekorte på kamera knakk i går når jeg skule ta det ut av kamera. Så det ble bare et bilde. Men tenkte like vel at jeg kunne fortele dere om et herlig produkt jeg fikk i glossyboxen min for januar. 

Prduktet heter The incredible face gel, og er fra mekeret May Beauty. Jeg er veldig skeptisk til merker jeg aldri har hørt om før. For tenker jo ofte på om de er testet på dyr og om huden tåler det. Jeg fant ikke dette produkte over lista på merker som tester på dyr. 

Denne var ekstremt effektiv. Jeg har slutet med ekstremt tør hud etter operasjon. Og dette fjernet en ganske god dose av det. Huden ble myk og den er veldig mild mot huden. Den fjerner død hud, rengjør porene dine, fjerner olje i huden og gjøre huden glatt og fin. 

Den er også ekstremt lett og bryke. Man påfører gelen på stedene som du ønsker og gjøre rent, masserer det inn i huden slik at de døde hudcellene løsner også vasker man det av. Så er man ferdig. 

Den er ikke så dyr heler synes jeg i forhold til hvor bra resultatet faktisk blir. Den koster 249 ,- for 8 behandlinger. Det er 10 ml i vær slik boks. Du kan kjøpe den her! Og du kan lese mer om det. Jeg er ihvertfal veldig fornøyd. 

#blogg #hverdag #skjønnhet #produkt

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits