Josefine Fevang

NY SMINKE TIPS TRENGS!

  • Skrevet 09.03.2016 klokka 14:18
  • Kategori: EVERYDAY

Omg vi fluta for rundt en måneds tid siden. Og til helgen skal jeg i en innflyttnings fest og tenkte det var på tiden og fine fram sminka mi og prøve og fikse øyenbryna mine (som jeg ikke har gjort siden før jul) og fiffe meg selv litt opp. Men det som har skjed var at alt av min sminke er borte. Sminke for langt over 1000,- kr. 

Så her sitter jeg da og må få n akkurat det mest nødvendige av det jeg trenger av sminke til helgen. Så vis noen har tips på sminke som ikke er så sykt dyrt og bra, så bare hyl ut. For jeg trenger det virkelig nå. Har bestilt meg noen ting på blush.no men trenger litt mer end bare en primer og øyenskygger! 

#skjønnhet #sminke #makeup #NYX #blogg #hverdag 

Eline

09.03.2016 kl. 22:02
Jeg har Bahama Mama, Mary Lou Manizer og Nude Dude palette fra The Balm og er veldig fornøyd med det :-) Kos deg på innflyttningsfest i helgen :-)

Josefine Fevang

09.03.2016 kl. 22:47
Eline: Tusen takk for tipse!

Kacharin

11.03.2016 kl. 01:07
Mange fine sminke produkter hos blivakker, men den rekker du nok ikke å få til tide. Ellers så har du jo sminke som selger på vanlige butikker, de funger fint de også. Foundation fra Loreal. Fungerer kjempe fin å bruke bronzer for contouring også :) Lykke til!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits