Josefine Fevang

UTDANNINGS SKUFFELSE

  • Skrevet 11.03.2016 klokka 20:24
  • Kategori: EVERYDAY

Som veldig mange andre så har jeg nå søkt på høyskole. For en av drømmene mine er og få en utdanning innen økonomi og ledelse. Jeg har en så stort ønske om og starte på en høyskole. Men etter det som skjede i fjord så er jeg så demotivert for jeg er så redd for og bli skuffa over vis jeg ikke kommer inn. Har du noen gang hat så lyst til noe at det omtrent river i kroppen etter og komme i gang. Også får du endelig svare, så er det som at hele verden faller og at du føler at du skuffer alle?

Det følte jeg i fjord angående med høyskolen. Jeg kom inn i Bø, men jeg fant fort ut at det og pendle fra Larvik til Bø ble forvanskelig. Det hadde vært ti ganger lettere og pende Larvik - Oslo vær dag i stede. 

Så nå siter jeg her og skal sende inn papirer for og få skjærskilt vurdering av papirene mine. Men det frister ikke og sende det inn for jeg er så redd for og få enda en skuffelse. 

Er det flere som har det slikt?

#blogg #hverdag #utdanning #jobb #livet #fredag #helg #familie

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits