Josefine Fevang

TIDLIG PÅSKEEGG TIL DERE!

// inneholder affiliatelinks
God lang fredag alle sammen! Her er påska godt i gang med familie kos i Hallingdal! Grilling, hytte, påske godt, familie kos og selvfølgentlig avslappning. Men i dag så det ut som det skule bli det dritt været. Men nå titter påske sola fram litt. Så ser ut som det blir litt grilling i dag også!
 

 

Jeg vil gjerne dele med dere at Nelly har åpnet et av påskeeggene sine før påskaften. De har 20% på sitt NLY brand! De har jo et utrolig bra utvalg av fine klær ikke sant? 

NLY brands

//1.Decor open back dress 899,-  2.Lux doamond fown 1094,- 3.Tail maxi lace dress 649,- 4.Descor open back dress 899,- //

 

Noen av kjolene som jeg fant her er jo så utrolig fine. Og med tanke på at vi nå går inn i en komfirmasjons tid så er det jo veldig mange som trenger en kjole eller to. Eller som kanskje gjerne vil bare ha en kjempe fin kjole. Så da kan jo dette kanskje være en smart ide og titte i mellom det. For i dag er det jo 20% på NLY brand.  Og vis man kan spare litt penger på det så er det jo bare et pluss i boka! Fant dere loveis noe fint?

#blogg #hverdag #påske #familie #mote #nelly #NLYbrand

jesus4areason

25.03.2016 kl. 19:54
fine klær :-) <3

// Benedicte

Charlene Marie

25.03.2016 kl. 22:35
Wow. Kjole nr 2. Priceless!! Den var sinnssykt vakker den :) Du har en god smak! :)

Meld deg gjerne på giveawayen min som trekkes i morgen.

Josefine Fevang

26.03.2016 kl. 09:28
Charlene Marie: vet de er utrolig fine! Likte den blå veldig godt!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits