Josefine Fevang

DETOX PÅSKE!

  • Skrevet 28.03.2016 klokka 17:18
  • Kategori: EVERYDAY

Denne påska har bare vært helt fantastisk og avslappende opplevelse. Vi har bare koblet helt av fra omtrent alt av internett og sosiale medier (kald det en detox vis du vil). Men vi har jo vært innom noen ganger for og sjekke face og snapchat. Men vi har brukt tiden med og fargelegge i fine bøker, spille brett spill, grille og være delt mye latter med familien på hytta på Syningen. Og det har bare vært så fantastisk for både kropp og sjel.

Det eneste som var kjedelig var at vi var ikke hjemme før nærmer kl tolv i natt. For vi bestemte oss for og kjør sent grunnet ekstrem påske trafikk. Vi kjørte kl halv seks på kvelden for og slippe kø, men jeg trur alle hadde funnet ut av at de skule reise i denne tiden de også. For vi stokk i en del kø. Men jeg kan si det var ekstremt deilig og komme hjem etter og ha kjørt konstant bil i mange timer hjem og så klart å sove i senga i natt.

Så i dag har vi vasket klær og pakket ut påsken. Og kjenner jeg er klar for og ta uka fatt å komme tilbake til ruttinger og det normale kostholde mitt. Men jeg håper alle hadde en fin og koselig påske med familie og kjente. Og at dere har fått ladet batteria sine en god del!!

Hvordan har deres påske vært? 

#påske #blogg #hverdag #familie #ferie 

JSH

28.03.2016 kl. 19:10
Så koselige bilder! Ser ut som om dåke har kost dåke i massevis :-D

Eg har kost meg med familie og venner i påska - og ete mykje godteri og god mat sjølvsagt! Ha ein super veke vidare <3

Henriette Celin

28.03.2016 kl. 21:24
Så flotte bilder! Hørtes ut som en koselig påske :-D

Har selv hatt pause fra sosiale medier og blogging, og bare slappet av jeg også. Var utrolig godt faktisk (:

Var på fjellet med familien og kjæresten, hvor vi grillet, sto på slalåm, og hadde spillkvelder ^^
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits