hits

Josefine Fevang

TIPS TIL HJEMMET!

  • Skrevet 30.03.2016 klokka 16:03
  • Kategori: HVERDAG

Når jeg var 20 år så flytet jeg ut for første gang. Da flyttet jeg ut sammen med mannen min. Jeg trur jeg bodde der i tre måneder før jeg flyttet hjem igjen. Noen tre-fire måneder etter så flyttet jeg ut igjen alene i en veldig grei første gangs sted. Etter jeg flyttet for meg selv så traff jeg sikkelig vegen. Eller det jeg ikke viste da var at jeg sleit veldig psykisk. Jeg hadde noe som de kalder PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Når jeg flyttet for meg selv og endelig fikk senke skuldrene så traff jeg vekken veldig. Jeg gikk til DPS, det hjalp meg ikke noe som helsthe, men det som hjalp meg var mer et team kommunen hadde. 

Men dette kan jeg fortele mer om siden. Det jeg skal fram til nå er at jeg er på veien tilbake veldig sterkt føler jeg. Men en ting jeg sliter veldig med er det og holde hjemmet reint. Eller vi har det ryddig og reint veldig ofte. Men jeg er mer sånn ta et i et takk type jente. Til jeg kom over denne lille tingen. 

Den hjelper egentlig mer end det man trur. Da slipper man og stresse med vasking rett før folk kommer eller ta et sånn skikkelig tak vær gang. Så jeg har startet og følge denne. Og det hjelper egentlig altså. Jeg slipper og stresse med rydding og vasking. Ting går egentlig veldig automatisk nå. Så et lite tips til dere fra meg! Flere som har en slik "vaskeplan"? Nå skal jeg slenge beina på bordet og spise litt middag! 
#helse #blogg #hverdag #hjem 

facelessfashiion

30.03.2016 kl. 16:21
Så gode tips!

cheerchrissy.blogg.no

31.03.2016 kl. 12:17
Veldig gode tips!
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign