Josefine Fevang

EKSTREMT SKUFFET

  • Skrevet 06.04.2016 klokka 11:35
  • Kategori: EVERYDAY

Akuratt nå er jeg ekstremt skuffet! Vi hadde bestemt at i år skule vi ikke spare på noe. Vi skule fine på masse forskjellige ting. Og en av tingene var festival og konsterter vi ville gå på.

Så vi kjøpte billetter til Stavern festivalen i fjord pga det var ekstremt bra i fjord. Og angret ekstremt over at vi ikke dro. Så vi tenkte at i år så ville det være like bra. Men nei da, drit skuffet over artistene i år. Ingen jeg må se liksom. Men men håper det snart snur.

Så skule vi egentlig på konsert i slutten av denne måneden. Gledet meg ekstremt til og være i Oslo, å dra på konsert og slikt. Men nei da, i dag fikk vi beskjed at Tinashe konserten er avlyst. Eller som de sier, den er flyttet på. Gud hvor skuffet jeg er. Jeg hadde gledet meg noe ekstremt til det. Men nei da nå ble det altså ingenting av. Så jeg for forsette og kose meg med musikken i bilen i stede!

#blogg #hverdag #musikk #festival #stavernfestivalen #tinashe #onsdag #livet #skuffelse

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits