Josefine Fevang

INGENTING KAN FORBEREDE DEG PÅ DETTE!!

  • Skrevet 09.04.2016 klokka 12:00
  • Kategori: EVERYDAY

God lørdag alle sammen! Håper dere har en fin helg så langt. I går var jeg på min første gruppe møte etter operasjon. Det handlet om kost, eller spørsmål man har etter en operasjon. Følte ikke jeg fikk en drit ut av det. Mest for jeg liker og fine ut av ting for meg selv. Men er jo greit med oppfølging etter en slik omfattende forandring som man går i mellom. Jeg trur det er ingenting som kan forberede deg på hva som kommer etter en operasjon. Jeg føler at alt den infoen jeg har fått over 9 måneder før operasjon var litt feil, eller mye av det var det. Det er mye som ikke stemmer over rens med det sykehuset forteller.

Ingenting kan forberede deg på hva som kommer etter en slik operasjon. Derfor er jeg veldig at vis DU vurderer en slik operasjon eller skal ta en slik operasjon i nærmete framtid. Snakk med de rundt der eller fin noen som har gått i mellom det. Så bare spør i vei!

#blogg #hverdag #helg #slankeoeprasjon #sleeveoperasjon #helse #mat #livet 

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits