• 09.04.2016 kl. 12:00

INGENTING KAN FORBEREDE DEG PÅ DETTE!!

God lørdag alle sammen! Håper dere har en fin helg så langt. I går var jeg på min første gruppe møte etter operasjon. Det handlet om kost, eller spørsmål man har etter en operasjon. Følte ikke jeg fikk en drit ut av det. Mest for jeg liker og fine ut av ting for meg selv. Men er jo greit med oppfølging etter en slik omfattende forandring som man går i mellom. Jeg trur det er ingenting som kan forberede deg på hva som kommer etter en operasjon. Jeg føler at alt den infoen jeg har fått over 9 måneder før operasjon var litt feil, eller mye av det var det. Det er mye som ikke stemmer over rens med det sykehuset forteller.

Ingenting kan forberede deg på hva som kommer etter en slik operasjon. Derfor er jeg veldig at vis DU vurderer en slik operasjon eller skal ta en slik operasjon i nærmete framtid. Snakk med de rundt der eller fin noen som har gått i mellom det. Så bare spør i vei!

#blogg #hverdag #helg #slankeoeprasjon #sleeveoperasjon #helse #mat #livet 

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.


KONTAKT


josefine.fevang@hotmail.com

Instagram

Annonser

Søk

Bla i bloggen


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits