Josefine Fevang

NÅR MAN FALLER!

  • Skrevet 12.04.2016 klokka 14:38
  • Kategori: EVERYDAY

Så i dag er det slakks verdens teiteste dag. Jeg skule på et møte som jeg grua meg max til for en eller anen grund. Jeg gikk på møte som jeg skule, sliten og jævelig som jeg følte meg. Møte i seg selv gikk veldig bra. Over mine forventinger egentlig. Jeg kjente at energien min ble bare dratt mer og mer ut under møte. Så når jeg dro så måte jeg ta en telefon til lille bror.

Da jeg tekstet han at jeg ikke fikk takket i ham så ut av det blå sto jeg plutselig på alle fire på fortauet. De "fine" steinene som kommunene bruker på fortauet hadde flyttet seg slakks tre 1 meter. Og jeg klarte så klart og tråkke over, vrikket ankelen, skrapet opp begge binna, ødela mobilen og ripet opp solbrillene mine. Og ikke minst så fikk stoltheten min mange riper. Jeg måte få hjelp av tre eldre damer for og komme opp som tilfeldig vis sto ved buss stoppet.

Det jeg skal fram til er at jeg har sett den spekka sikkert hundre ganger. Den har aldri blitt fikset. Det var ikke så farlig at det var meg. Men tenk vis det var min eldre bestemor på 86 år som falt der og brak hofta si? Eller et lite barn på vei av bussen? Jeg bare kan ikke skjønne at kommunen ikke vedlike holder bedre med tanke på at det er rett uten for kjøpesenteret i byen. Der det er flere eldre og slikt. Blir bare ekstremt irritert. Nesten man som faller der kan ødelegge seg skikkelig.

#hverdag #blogg #vår #helse #natur 

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits