Josefine Fevang

NO GYM, NO EXCUSE!

  • Skrevet 27.04.2016 klokka 18:48
  • Kategori: EVERYDAY

// BILDER FUNNET PÅ NETT!


Jeg kom over denne supre appen etter og ha lest om den i det nye, den heter sworkit. Den har trenings programmer for styrke, cardio, yoga og uttøying. Etter og ha rota litt rundt på appen så gleder jeg meg kjempe masse til og prøve den å ta den skikkelig i bruk. Jeg har en plan om og trene yoga og uttøying hjemme i uka, de dagene jeg ikke går tur. Jeg vil så gjerne bare tipse dere om denne for den virker som et utrolig bra ekstra hjelpemiddel så vi man ikke kan reise til trenings senteret eller har rå til det, så er det alltids noe der ute som kan funke.

Den er både til app store og google play, og den er helt gratis!


Jeg hadde satt stor pris på vis du ville følgte meg på facebook!

#trening #helse #blogg #hverdag #vår

27.04.2016 kl. 18:56
Takk for tipset :)

Danielle

10.05.2016 kl. 20:48
Har du fått prøvd ut denne appen Jossa ? Må begynne å trene litt selv og jeg liker jo ikke treningssenter 😂 Kanskje jeg skal laste den ned 😊

Josefine Fevang

10.05.2016 kl. 23:24
Danielle: har ikke fått prøvde den enda ??! Men skal prøve den i løpet av uka. Men kikka i mellom den og virker veldig bra!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits