Josefine Fevang

I AM A PAINTER

  • Skrevet 16.05.2016 klokka 15:02
  • Kategori: EVERYDAY

God pinse alle sammen! Håper dere koser dere masse med dette fine været som vi er så heldige og ha fått nå. Selv om det er litt kjølig ute så er det jo kjempe deilig. Jeg har ihvertfal utnytta dette været med og starte et male prosjekt hos foreldrene mine, noe som har tatt opp alt av tid jeg har hat forrig uke. Alt har gått i glemme boka og nedprioritert. Så vi måte jo ta en skikkelig vaske greie her i sta. Men altså prosjektet er og få huset fra dette:

Til et mer grå og mer innbydende hus med blomster å slik. Vi er alt ferdig med og male denne siden av huset. Og det ble kjempe forandring og gleder meg veldig til og vise dere hvordan det blir for man kan virkelig se forandringene for og si det sånn. Og jeg må virkelig si at jeg merker forandring på helsa også i forhold til hva jeg orker. Dette hadde jeg aldri orka for fire måneder siden. Men nå har jeg malt omtrent halve huset alene. Så merker stor forskjell.

Men nå skal jeg kose meg med Game of Thrones og Keeping up with the Kardashians. Mine to synde serier når mannen ikke er hjemme. Håper alle får en fin 17 Mai feiring i morgen uansett om du skal feire med familie, venner eller på jobb.

#blogg #interiør #hverdag #familie #Helse

Henriette Celin

16.05.2016 kl. 17:29
Det blir nok veldig fint med grå vegger og litt blomster!

Kos deg videre med seriene, og nyt resten av 16. mai. Ellers ønsker jeg deg en fin 17.mai feiring i morgen :-D
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits