hits

Josefine Fevang

MIN VEKT OPPDATERING

  • Skrevet 18.05.2016 klokka 20:43
  • Kategori: HVERDAG

Kan tenke meg at det er mange av dere som er slitene i går etter 17 mai. Men i dag er det torsdag og tilbake til gamle eller nye vaner her hos meg. Jeg fikk meg en kjempe fin overraske i går. Jeg kom inn i en bokse som jeg har hat lyst til og bruke lenge. Den sitter ikke så fint enda. Men gleder meg til den gjøre det så jeg kan føle meg komfortabel til og bruke den ute.

Alle disse små målene, eller gledene som jeg når er så ekstremt deilige. Jeg blir bare mer og mer motivert til og jobbe ekstremt hardt for og få et sunnere og bedre liv.

Fram til nå har jeg mistet rundt 40,6 kg siden max vekta mi. Og det merker jeg ekstremt på formen min, kroppen, det mentale... Alt er bare bedre. En dag skal jeg fortelle hva max vekta mi var. Jeg er ekstremt flau over det, så kommer ikke til og fortelle det med det første. Jeg skal også vise et bilde fra max vekta mi og osen ting er nå! Man kan tydelig se vekta som har forsvunnet.

Jeg har veldig lyst til og være til inspirasjon for andre som står opp i en vanskelig situasjon med vekta si. Jeg skal fortelle osen jeg kom fram til avgjørelsen med og ta en slankeoperasjon. Og hva som er fordeler med den jeg har tatt. Jeg har masse jeg vil så fortelle alle om. For det og ta en slik avgjørelse og en slik operasjon er ikke en enkel ting som folk trur. Det er en evig jobb etter på. Og det kommer det alltid til og være.

 #hverdag  #blogg #mai #slanking  #slankeoperasjon #mat #helse #fest #familie

Linda Helen Hansen

18.05.2016 kl. 20:50
Så utrolig godt jobba! Du var kjempefin på bildet! :D Ønsker deg masse lykke til videre! :)

Også ønsker jeg deg en fin kveld videre! :)

Josefine Fevang

18.05.2016 kl. 21:17
Linda Helen Hansen: Tusen takk! Og ha en fin kveld videre du også.

Wendy

18.05.2016 kl. 21:31
Fine du :)

fotogleden

19.05.2016 kl. 21:43
Så flink du er! <3

Eline

24.05.2016 kl. 18:59
Du er sykt flink, Josefine! Og for et flott bilde av deg :-D

Josefine Fevang

24.05.2016 kl. 21:57
Eline: tusen takk!
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign