Josefine Fevang

TRENINGS TØY ØNSKES

  • Skrevet 20.05.2016 klokka 15:01
  • Kategori: EVERYDAY
Hei alle sammen, og god fredag til alle! Har dere noen spenenes planer for helgen?
Jeg hadde egentlig bre en kos helg planlagt. Men den ble vist ikke noe av. Så nå sitter jeg her da og lurer på hva jeg skal bruke kvelden min på. Så jeg fant ut at det blir film og gaming. En skikkelig etterlengtet meg kveld med bare det jeg elsker og gjøre. Og som er kjempe kos for meg.
Så da blir det Star Wars the force awakens som jeg har lenge gledet meg til og se igjen. Som den fantasy og sci-fi friken jeg er. Og jeg gleder meg til jeg skal game Witcher 3. Skikkelig nerdete kveld.
 

Men først av alt vil jeg ta opp noe med dere. Jeg har starta etter en oppgave med å finne treningstøy. Men det er litt latterlig at når man er overvektig, starter med å trene og leve et sundt og bra liv så går det faen ikke and og fine noe treningstøy. Hvor latterlig er ikke det? Jeg har spesielt vært på jakt etter en jakke. Men det er vist helt umulig og fine en jogge jakke som jeg kan bruke. Enten så er det i små størrelser, utsolgt eller så er det svin dyrt. Er det flere end bare meg som har dette problemet? Så vis noen har noe tips så bare hyl ut!

// Bilder fra Pinterest.com

mybestway

20.05.2016 kl. 15:20
H&M har plus size på treningsklær :)

Jeg digger H&M sine treningsklær :D

Josefine Fevang

20.05.2016 kl. 15:49
mybestway: jeg vet de har hatt det! Men nå er der ingenting på plus size!

mybestway

20.05.2016 kl. 16:28
Er endel på nettet :)

Henriette Celin

20.05.2016 kl. 16:47
Slike jakker er veldig dyre ja. Husker jeg fant min på en Sports Outlet i Sverige for noen år siden ^^

Likte toppene her (:

lisarorvik

20.05.2016 kl. 16:49
Så mye fint :)
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits