Josefine Fevang

SPREK I PARKEN!

  • Skrevet 23.05.2016 klokka 21:59
  • Kategori: EVERYDAY


Dette er så går dagens ord fra bamsefar i Hakkebakkeskogen. Jeg har nemlig kos meg så mye i dag med tur i dyreparken med familie. Vi var seks fult voksene mennesker som var mer gira end ungen vi hadde med. Jeg merker stor forskjell på kroppen. Sist gang jeg var der som jeg skule på ku toppen så var jeg helt dø når jeg komme på toppen. Det første jeg gjorde var og kaste meg på nærmeste benk, jeg heiv etter pusten, svetten rant. Og dette var veldig flaut når folk kikka på meg. Jeg følte meg skikkelig dårlig av meg selv, egentlig kvalm over meg selv.
Men i dag var det en helt annen situasjon. Jeg følte meg kjempe stolt når jeg kom på toppen. Jeg var litt tung pusten men jeg var ikke sånn jeg har vært tidligere. Og det er så deilig og merke forskjell på kroppen! Så en stor klapp på skulderen min for hvor flink jeg har vært!
Ble vist et lite skryte innlegg. Men alt i alt var det en koselig tur med is og mat, pluss masse dyr!

Henriette Celin

23.05.2016 kl. 22:03
Koselig å være i dyreparken både for store og små, hehe. Så bra at du nå har mer energi. Det skjønner jeg er herlig :-D

Linda Helen Hansen

30.05.2016 kl. 21:43
Så koselig :D
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits