hits

Josefine Fevang

FØR OG NÅ BILDER! -40KG

  • Skrevet 25.05.2016 klokka 15:16
  • Kategori: HELSE

I mellom disse bildene er det faktisk snakk om 42 kg fra max vekta mi. Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si om bilde på toppen. Jeg blir flau over at jeg lot det gå så ekstremt langt som det gjorde. 

Akkurat nå hater jeg armene mine. Jeg har fått skikkelig grevinneheng for og si det sånn, magen henger ikke så mye heldig vist. Men jeg føler at jeg snart skal lette vis jeg vinker til noen jeg kjenner.  

Alt i alt har jeg gått ned 42 kg, 20 kg etter sleeve operasjon min i februar, det er 50% av det som var mitt andre store hovedmål. Så jeg kjenner at nå er jeg kjempe motivert til og komme meg videre med vekt ned gangen min. Spesielt med trening og kosthold.  

Vis det er noen som har noen spørsmål er det bare og spørre!

#helse #trening #mat #blogg #hverdag #sommer #slankeoperasjon #slanking

Henriette Celin

25.05.2016 kl. 23:51
Du har vært veldig flink så langt. 42 kg først og så 20 kg til å gå ned er jo kjempebra :-D

Josefine Fevang

26.05.2016 kl. 00:39
Henriette Celin: er ganske fornøyd!

baremegoglivet

01.06.2016 kl. 13:31
Du har kommet langt! -Det er mange grunner til at man "lar det gå så langt" , som du sier. Men jeg tenker at du ikke burde være sint på deg selv for det. Det var bare livet som førte deg dit. Nå har du endret noe og det du bør fokusere på er hva du har klart å endre og hva du har fått til!

Den du er inni deg har du jo vært hele tiden. Jeg kjenner deg ikke, men jeg tenker at du skal være snill mot deg selv og fokusere på det som er bra! :-)

Josefine Fevang

01.06.2016 kl. 18:18
baremegoglivet: Er veldig sant det du sier. Jeg er veldig snill og gir mye omsorg til andre. Men de siste går som jeg fløy på max vekta mi så glemte jeg og være snill med meg selv og gi meg selv den omsorgen jeg trengte. Og det førte til flere år med ekstrem vekt og kjempe dårlig psykisk helse.

Men nå er jeg så frisk jeg kan bli psykisk og vekta er på vei nei. Så hander om også om og være snill med seg selv og gi meg selv omsorg før alle andre.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign