hits

Josefine Fevang

TACO GIRL´S NIGHT

  • Skrevet 28.05.2016 klokka 20:43
  • Kategori: HVERDAG

I går hadde jeg en utrolig koselig kveld med jentene mine. Det ble masse taco, drikking og vanvittig mye skravling og diskusjoner. Jeg hadde lagt fram kamera men ble ikke tatt noe i bruk, ikke et bilde ble tatt pga vi hadde det så utrolig koselig, og det er jo slikt det skal være eller? når man er rundt venner. At man glemmer tid og angre ting for man er alt for opptatt med og kose seg.

Se så fine jenter!

Så nå ligger jeg veldig godt under teppe på sofaen og ser masse tv serier og filmer, mens jeg koser meg med små godis og cola brus. Og har tidligere i dag spist masse god grill mat. Vi spiste grillet makrell, som er noe av det beste jeg vet for og si det sånn. Jeg er vokst opp med fisk til mat nesten hele tiden når jeg var liten. Jeg hadde to bestefedre som var fiskere. Så det ble vanvittig mye fisk.

Men nå skal jeg kose meg mer i kveld alene fram til jeg skal hente mannen min i morgen på Torp. Dette har virkelig vært en kose helg for meg. Jeg har gjort akkurat det jeg har hat lyst til, akkurat når jeg vil. Men det skal bli deilig og få manne beinet hjem.

Håper alle andre har hat en fin helg og gjort mye av det dere vil og som dere synes er koselig. BTW jeg har en overaskelse til alle dere neste uke. Så følg med!

#blogg #helg #familie #venner #hverdag #foto #sommer #lørsdag 

Linda Helen Hansen

28.05.2016 kl. 23:12
Ååå så koselig!! Av og til er det viktigere å bare legge vekk kameraet og nyte omgivelsene med gode venner <3 Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg! :D

Henriette Celin

29.05.2016 kl. 01:18
Kjekt å med taco, drikke, og godt besøk ^^

Godt du har brukt helgen til å gjøre akkurat det du ville :-D

Ha en fin kveld videre, og en fin søndag i morgen (:
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign