hits

Josefine Fevang

NÅR MAN STÅR STILLE PÅ VEKTA!

  • Skrevet 29.05.2016 klokka 11:43
  • Kategori: HELSE

Jeg liker ikke og skrive  så mye om vekt historien min. Veldig for jeg er ekstremt flau over at det har gått så langt om det har. Men jeg er også stolt over hvor langt jeg har kommet og hvor mye jeg har gått ned! Men veldig ofte står jeg stille på vekten. Og det er noe som er ekstremt frustrerende når man har gått så langt som jeg har med en slankeoperasjon! Men en ting jeg har lært meg IKKE GI OPP.

Ofte når man har gått ned en del så stopper det opp pga kroppen trur det er rasjonerings tid, eller at det er krig og går i dårlig tide i møte. Så da forsvinner dessverre ikke fettet da sparer desverre kroppen på fettet. Men ja, husk dette:

  1. Når man kommer på et platå der vekta ikke går ned! Så ikke gi opp, det vil gå nedover igjen.
  2. Kanskje den vekta du alt har gått ned er nokk? Ikke alle har 40kg de skal ned. Så vis du kommer ned på normal vekt. Ikke forsett og tving deg selv ned i vekt.
  3. Det kan også være at kroppen har funnet en vekt som den er fornøyd med.
  4. Kanskje du har kommet inn i en periode der du spiser litt mer end det man har gjort tidligere. At man har blitt sliten av og være så streng med seg selv at du kanskje sniker til deg litt sjokolade i hverdagen. Kanskje man skal starte med og skrive ned det man spiser for og se over hva man spiser og at man kan kanskje skjerper seg igjen!
  5. Det kan også være at man spiser for litte over lengere tid. Og da kan det lønne seg og øke med kanskje 100 til 200 kcal til for og få det i gang igjen!
  6. Vis du trener så må man huske at muskler veier mer end fett og derfor kan man også havne på at man ikke går ned på en periode. Derfor vis man starter med trening så kanskje man skal måle rundt magen og sånt. For man kan gå end i cm selv om vekta går litt opp.

Men jeg trur mitt beste tips er og ta en dyp pust inn og ut, også prøv og husk hvorfor du gjør dette. Hvorfor du vil ned i vekt og hva som driver deg til og være streng med deg selv for å klare det. 

Men hva pleier du og gjøre når du står stille?

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign