Josefine Fevang

IKEA MANDAG

  • Skrevet 30.05.2016 klokka 19:59
  • Kategori: EVERYDAY

Hei og god kveld alle sammen!

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra en liten tur på ikea. Det ble innkjøp av nye sommer dyner (som er ti ganger billigere der end andre steder), kjøkken ting og noe som jeg skal bruke til en liten overraskelse som jeg har i planer til dere. 


To slitene mennesker som brukte kun en halvtime ca på og fine det man skule ha pluss litt til så klart. Er altid litt ekstra som tilfeldig vis faller opp i kurven når man går forbi det. Dere kjenner vel til det fenomenet dere også som skjer på IKEA? Med at det ligger ting i kurven du ikke skule ha, men som egentlig er ganske greit og ha?

I morgen går turen innover til Food gården for og snakke med dem om adopsjon av hund. Vi skal ikke ha nå, men kjenner noen som skal. Så da tenkte jeg at jeg kan forhøre meg til en gang jeg eventulet skal ha. Jeg er veldig nyskjerig på osen dette fåregår. Om det koster noe, samtalene, hunden, oppfølging... Hva man lisom kan forvente seg med og adoptere en hund. Jeg gleder meg veldig. For dette er noe jeg har vært nyskjerig på lenge. 

Men dere for ha en fin mandags kveld. Her står kvelds mat på agendaen. Etter fulgt av litt plannlegging av uka og slik. Ha en fin kveld!

#blogg #hverdag #sommer #mandag #IKEA #shopping #omplassering #adopsjon #sol

Henriette Celin

30.05.2016 kl. 20:13
Alltid noe man ikke hadde på handlelisten som havner oppi kurven på Ikea ja, hehe ;-P

Kjekt å forhøre seg og være godt forberedt når man skal adoptere et dyr tenker jeg (:

Måtte du ha en fin mandagskveld videre du også ^^
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits