Josefine Fevang

EN DAG PÅ STRANDEN

  • Skrevet 01.06.2016 klokka 18:50
  • Kategori: EVERYDAY

Hei!

Håper alle koser seg masse i varmen som har kommet nå. Jeg har alt tilbrakt fem timer i solen i dag. Du kan si det sånn at jeg holdte på og dø av hete slak til slutt. Fikk ekstremt vondt i hodet også, så vann er ekstremt viktig nå. Og nå er jeg veldig solbrent i tryne. Selv om jeg har brukt faktor 15 og 30 (15 er for kroppen og 30 på arene fra operasjonen og ansiktet). Men det ble ihvertfal strand kos, venninne skravl, lunsj grilling og masse is i dag.  

Kan dere tenke dere noe bedre end og tilbringe en formiddag og deler av ettermiddagen her med venninner og masse kos?

Men nå skal jeg sitter trykt foran air conditionet vår for og få ned kropps temperaturen og spise middag. Og trur det funker, men nå kommer rødfargen fram kan du si, ihvertfal i ansiktet, men bra med vintaminer fra sol lyset. Jeg vurderte også en trenings økt med kondisjon ute siden det er så fint vær. Men den varmen som er nå, så tørr jeg nesten ikke for jeg sliter veldig i varmen nå. 

Flere som har tilbringet dagen på stranda i denne varmen?

#sommer #stranda #varmen #blogg #hverdag #sol #helse

Znippen.no

01.06.2016 kl. 19:42
Så herlig :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits