Josefine Fevang

MANDAG UNSKYLDNING

  • Skrevet 20.06.2016 klokka 19:15
  • Kategori: EVERYDAY
Jeg har virkelig vært en drit blogger i det siste. Men det er en grunn til det. Jeg har vært helt energi løs, sliten, mage smerter, tanker og utmattet. Det har vært mange lege timer og sykehus timer. Jeg har mest sannsynlig vis fått en komplikasjon etter min sleeve operasjon i februar. Så deler av juni måned har egentlig mer vært en pest og plage for meg. Spesielt det med og gå rundt og ikke vite hva som er galt med kroppen. Så jeg måte bare ta et steg tilbake og fokusere på maten igjen og egentlig helsa generelt. 
 
 
Men heldig vis så er sykehuset veldig raskt med og fine ut av hva som er galt. Jeg var redd for at jeg måte vente i lange evigheter for og fine ut av hva som er galt, og om det i det hele tatt er noe. Men det ser ikke ut som jeg må det. 
 
Men dere for alle ha en fin mandag. Og denne uken har jeg tenkt til og ha en bra blogg uke, vel jeg håper ihvertfal at jeg kan ta meg inn igjen med bra blogging. Og det blir en video også i løpet av uken tenker jeg. Så dere for nytte den første uka av skole ferien av dere som har ferie selv om det regner.

Znippen.no

20.06.2016 kl. 19:25
Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits