hits

Josefine Fevang

MIDDAGS CRAVING´S

  • Skrevet 21.06.2016 klokka 17:46
  • Kategori: MAT

Jeg har alltid vært veldig glad i mat. Det har nokk vært en av grunnene til at jeg har vært ekstremt overvektig. Men jeg har slutta med alt av ris, pasta og poteter for jeg føler det er veldig tome kalorier. Spesielt når man spiser så lite som jeg har gjort etter jeg opererte. Men i det siste har jeg hat en vanvittig craving på pasta. Så nå skal jeg virkelig unne meg det for en gang skyld.


Jeg trur det er nærmere en måned siden sist jeg unna meg pasta. Så nå bestemte jeg meg for at jeg skule gi etter cravingen og unne meg pasta med pesto og kylling. Og du kan banne på at det var godt. Det smakte himmelsk.
Jeg trur hele middagen min kom på under 50kr. Er deilig og bruke lik null kroner på mat for fire dager.


 

Ser det ikke fantastisk godt ut? Det kan jeg si til dere at det er. Men har dere noe mat som dere får skikkelig cravings for? Jeg har også hat en stor craving på tomatsuppa til Toro. Så den ble det i dag, og det smakte veldig godt. 

#mat #helse #blogg #hverdag #sommer #foto #bilder #helse

Veronica S

21.06.2016 kl. 19:02
Åh det så skikkelig godt ut. I dag har jeg hatt cravings på cous cous og det ble det også. Herlig.

Josefine Fevang

21.06.2016 kl. 19:10
Veronica S: Er utrolig hva man går rundt og har lyst på inn i mellom!

lisarorvik

21.06.2016 kl. 20:17
Dette så godt ut :) (Har forresten en giveaway på min blogg nå, der du kan vinne finne premier til en verdi av 1500kr)
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign