Josefine Fevang

MINI FERIE HELG

  • Skrevet 27.06.2016 klokka 18:54
  • Kategori: EVERYDAY
God mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Det har ihvertfal jeg.
Helt siden torsdag har det gått i et egentlig. Da var det jo St.Hansaften som jeg bare tokk det helt med ro. Jeg tokk med en 3km power walk i Stavern, før jeg møte foreldrene mine for og se på bålet i Stavern, i regnet. Det var egentlig veldig deilig. Spesielt når vi skule til Sverige dagen etter.

Fredag, midt sommer dagen. Da bestemte vi oss for og reise til Sverige. Angrer ikke for og si det sånn. Det var ikke så mye folk som jeg trudde det kom til og være egentlig. OG det var kjempe masse salg og tilbud der. Så var veldig smart og reise den dagen hehe.

På lørdag dro vi til Bø for og møte familien til mannen. De hadde egentlig bestilt en hytte, men det var noe av det verste jeg har sett. Der hadde de trøkt fem soveplasser inn i et litte kott og det var ikke noe sofa, men en tre sofa uten puter. Det var bare helt for forferdelig.

Søndag så skule vi egentlig reise i Bø sommerland. Men siden det plaska ned så fant vi ut at vi tokk oss en tur på Gaustatoppen (skriver mer om det senere). Det var en kjempe morsom ting og gjøre. Vi fant ut at vi skule reise ditt igjen i slutten av juli og gå ned. Jeg har ikke fått så bra kondis for og si det sånn enda, men jeg jobber med det. Så da skal vi gå ned i stede så vi får en fin tur.

Og i dag kom vi oss hjem. Og jeg kan si det er deilig etter en veldig hektisk uke. Så i dag skal jeg bare slappe av, se Game of Thrones og grille litt. Så dere for ha en fin mandag. Selv om været er noe drit akkurat nå.

#sommer #blogg #hverdag #foto #trening #søndag

Henriette Celin

27.06.2016 kl. 19:46
Så mye kjekt du gjorde i helgen! fine turer også høres det ut som. Og herlig med salg da ^^
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits