Josefine Fevang

9 TING JEG VIL GJØRE I JULI

  • Skrevet 01.07.2016 klokka 13:58
  • Kategori: EVERYDAY

Endelig er det juli dere. Jeg har gledet meg kjempe masse til denne måneden. Siden vi har mye planlagt men mye som jeg bare har lyst til og ta på sparket. 

× Ferie! Her blir det tre uker ferie som vi skal prøve og stappe med en del opplevelser. Eller koselige sommerminner med både familie og venner.
× Festival tid! I år skal vi på stavernfestivalen som er alt neste uke.
× Finne ut av utdanning eller jobb videre. Det er så mye jeg kunne tenkt meg at hele hodet mitt bare spinner inn i mellom. Nå har jeg funnet ut at jeg virkelig vil ta toller utdanning. Men vi for se om jeg kommer inn på høyskolen nå i juli så kanskje det blir økonomi utdanninga som også står høyt på lista.
× Ferie hos svigers. Tidligere har vi bare vært en uke hos de. Men i år skal vi nesten være to uker. Dette gjøre meg ingenting for og si det sånn. For det er så utrolig deilig og være der oppe. Er noe helt annet end og være her i byen.
× Prøve og få overtalt mannen til og reise på kano tur. Noe jeg har hat lyst til veldig lenge. Men får liksom aldri ut fineren. Men jeg trur det er noen som leier det ut i Geilo område. Så vi for se om det kan bli en kano tur på meg.
× Gaustatoppen! Vi har snakka om og reise til Gaustatoppen igjen. Men denne gangen skal vi gå ned igjen. Så det blir en litt lengere tur end det vi hadde forrigg uke liksom.  Da tokk vi en fjell heis nesten helt opp til hytta som ligger på toppen. Vis ikke det blir
×  Tur på Hardangervidda. Dette er noe jeg har sakt jeg har hat veldig lyst til veldig lenge. Det er så vanvittig fint der så i år skal vi ha oss en tur der oppe. Den trenger ikke og vare i flere timer eller hele dagen. Men bare så vi kan se mer end bare det vi ser ved veien. 
× Fine på ting med familie. Det trenger ikke og være noe stort. Men det og bare samles og grille er så utrolig koselig.
× Være med venner. Jeg elsker og fine på ting med vennene mine. Selv om mange av dem jobber og sånt i mellom sommeren, så håper jeg at det blir en del sammenkomster. For jeg bare elsker sene sommerkvelder med dem, full med latter og mimringer.

Flere som har en fin og planlagt Juli måned i vente?

Sarah

01.07.2016 kl. 14:48
Det var kul att läsa :)
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits