hits

Josefine Fevang

ANGSTEN SOM FØLGER EKSTREM OVERVEKT

  • Skrevet 06.07.2016 klokka 16:31
  • Kategori: HELSE

Hei alle sammen. Jeg har tenkte til og ha en dag i uken der jeg snakker om vekt ned gangen min og problemene jeg har i forhold til vekten min. Jeg har alltid vært overvektig. Jeg kan ikke huske en periode i live mitt der jeg har veide under 100kg. Jeg var alltid en lubben unge. Jeg var alltid den overvektige. Og nå som jeg nesten har gått ned 50kg på 147 dager, altså på nesten fem måneder. Ja operasjon har hjulpet til med dette, men det ligger så ufattelig mye jobb og selvdisiplin bakk den vekt ned gangen. Og jeg føler meg mye bedre og mye sprekere. Men jeg sliter fortsatt med ting som:

Blikkene - Jeg hatet blikkene, jeg klarte og trykke blikkene vekk. Men nå som jeg har gått ned. Kan nesten gå i normal avdeling føler jeg mer blikk. Jeg føler meg så utilpass at jeg bare går uten og kjøpe klær jeg må ha. Jeg føler folk kikker på meg og tenker "hva faen gjøre du her i denne avdelingen. Akkurat som du kan få deg noe her". Jeg vet det ligger i hodet, og noe jeg MÅ jobbe med framover.

Fine klær - Når jeg kommer inn i butikken første jeg gjøre er og gå inn i pluss avdelingen. På rein vane så går jeg ikke inn i butikker der de har normale størrelser. Selv om nå kan jeg få klær der. Jeg hadde et sammenbrudd i prøverommet på cubus for jeg fikk meg en topp. Det høres jo helt sykt ut. Men for meg som ikke har kunnet kjøpt klær der for sikkert ti år, så var det en så deilig følelse. 

Fine trening tøy - Dette er en historie for seg selv. Som overvektig er det ikke mye og velge mellom. Men sviger mor kjøpte en trenings taits til meg på stomrberg for to måneder siden. Og nå bruker jeg den hele tiden. Bare den gleden av og kan kjøpe normale treningstøy er så morsomt. Så nå står masse treningstøy og friluft ting på ønskelisten. 

Arrangementer - Jeg unn gikk så mye som jeg hadde lyst til og gjøre men alltid gruet meg til om jeg får plass på stolen, holder stolen vekten min, kommer mange til og kikke på meg, kommer folk til og viske... Er hundre ting som gikk i mellom hodet mitt. Og det henger igjen enda. Jeg gruer meg litt til Stavernfestivalen i helgen. Jeg vet ikke hvorfor. Men alle blikkene som jeg sliter så ekstremt med. Selv om det sitter i toppen av hodet mitt. Så er det så vanskelig og bryte gamle vaner.

Det er jo så klart andre ting jeg må jobbe med og prøve og fine ut av framover. Men det er så vanskelig perioden etter man har gått ned mye og man skal være "normal" nå en hva det er. Og jeg merker at jeg har så mange drømmer nå, mål og ting jeg vil gjøre, og nå kan jeg faktisk gjøre det. Jeg gleder meg så til og gå ned mer og ikke minst til alt jeg skal dra med meg mannen min på i sommerferien. 

Noen flere som har disse problemene?

#blogg #helse #slankeoperert #hverdag #sommer #ferie #trening

 

kaoslivet

09.07.2016 kl. 21:57
så flink du har vert :) ver stolt av deg selv. Jeg har flere venner som har vert gjennom den prossesen og resultatene er kjempe utrolige. Prøv heller å vær stolt av det du har klart istedenfor å bry deg om hva andre skulle ha tenkt :) Lykke til videre :) Her jobber vi og på at kg skal av. å veie over 100 er ikke så veldig morsomt

Josefine Fevang

10.07.2016 kl. 01:06
kaoslivet: jeg er kjempe stolt av meg selv. Merker jeg orker mer og mer vær dag. Lykketid med din/deres vekt ned gang. Og nei er ikke morsomt og veie over 100 og kan kun kjøpe vis type klær. Men jeg føler det gir meg mer og skrive om det og dele med andre. Selv om jeg kanskje skriver litt surrete og sånt noen ganger. Men er så mye som vil ut, mye jeg vil "lære" andre som kanskje gjør det lettere og gå ned. Men lykke til videre.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign