hits

Josefine Fevang

FESTIVAL BLUS

  • Skrevet 10.07.2016 klokka 17:20
  • Kategori: HVERDAG

Herregud jeg er så sliten nå etter tre dager med festival. I dag merker jeg det skikkelig på kroppen. Den har bare lyst til og ligge i senga og sove. Kanskje spise litt, drikke litt også sove litt igjen.

Så nå etter og ha sovet en drøy time ble jeg bråket av mannen som alt hadde bestilt billetter til samme festival neste år! Jeg gleder meg så til og se hvem dem kommer med. Vet de alt har skaffa seg CC Cowboys og Klovner i Kamp. For og være ærlig så var det faktisk de Nordiske artistene som gjorde det bra i år. Så jeg gleder meg alt til neste år. Men litt glad for at det er over for i år. Nå er jeg bare enda mer gira på ferien vår som starter om en uke.

Men nå står det middag på planen her. Dere for ha en fin søndag videre. Og Stavernfestival pass for 2016 ligger alt ute!

#sommer #blogg #helg #musikk #festival #familie #hverdag #ferie

lisarorvik

10.07.2016 kl. 17:27
Så utrolnkosslig :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

10.07.2016 kl. 18:07
CC Cowboys er bra da. Skjønner at du vil gå neste år og da ;-D

ida

10.07.2016 kl. 22:22
Skulle ønske jeg også var på festival i år. får ta det neste år heller :D
Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign