hits

Josefine Fevang

FESTIVAL BLUS

  • Skrevet 10.07.2016 klokka 17:20
  • Kategori: HVERDAG

Herregud jeg er så sliten nå etter tre dager med festival. I dag merker jeg det skikkelig på kroppen. Den har bare lyst til og ligge i senga og sove. Kanskje spise litt, drikke litt også sove litt igjen.

Så nå etter og ha sovet en drøy time ble jeg bråket av mannen som alt hadde bestilt billetter til samme festival neste år! Jeg gleder meg så til og se hvem dem kommer med. Vet de alt har skaffa seg CC Cowboys og Klovner i Kamp. For og være ærlig så var det faktisk de Nordiske artistene som gjorde det bra i år. Så jeg gleder meg alt til neste år. Men litt glad for at det er over for i år. Nå er jeg bare enda mer gira på ferien vår som starter om en uke.

Men nå står det middag på planen her. Dere for ha en fin søndag videre. Og Stavernfestival pass for 2016 ligger alt ute!

#sommer #blogg #helg #musikk #festival #familie #hverdag #ferie

lisarorvik

10.07.2016 kl. 17:27
Så utrolnkosslig :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

10.07.2016 kl. 18:07
CC Cowboys er bra da. Skjønner at du vil gå neste år og da ;-D

ida

10.07.2016 kl. 22:22
Skulle ønske jeg også var på festival i år. får ta det neste år heller :D
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign