Josefine Fevang

SJOKOLADE DRØM OPPSKRIFT

  • Skrevet 15.07.2016 klokka 12:28
  • Kategori: MAT
Siden jeg er veldig flink med hva jeg spiser siden januar, så savner jeg veldig noe som er godt å kose meg med i helgene. For jeg har alltid vært et skikkelig sjokolade menneske. Det og spise en hel sjokolade plate var ikke noe problem for meg, og da snakker jeg om de store platene. Men nå de siste fem månedene har jeg ikke klart og spise noe av det. Jeg tar to biter så er jeg ferdig for og si det sånn. Men her om dagen så kom jeg over en oppskrift som jeg bare måte prøve. Og som jeg nå tenkte jeg skule dele med dere.
2 ris kaker
2 håndfulle med mandler
2 håndfulle med kokosmasse
200g mørk sjokolade.

Dette gjøre du:
Hakk opp mandler og ris kaker, smelt sjokolade i vannbad. Så blander du mandler, kokosmasse, sjokolade og ris kaker og legger det på et bakepapir. Så strør du litt salt på for og få den gode blandingen av salt og søt. Så setter du det i kjøleskapet til det stivner.
 
Det tar ikke lang tid og lage, og det er super lett, billig og ikke kjempe usunt. Jeg gleder meg så til og smake dette etterpå.

Henriette Celin

15.07.2016 kl. 15:51
Å, så digg!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits