Josefine Fevang

FORRIGG UKES HAPPENINGS

  • Skrevet 20.07.2016 klokka 13:31
  • Kategori: EVERYDAY
Jeg har gledet meg en stor del til denne uka pga mannen går på ferie, og vi reiser på ferie i løpet av denne uka en gang. Vi fikk en kjempe ræva start da vi trudde at hele ferien måte avlyses pga bilen vår slo seg ganske så vrang. Det var noe enkelt som skule byttes, men vi ente opp med og reise på to bilverksteder. Men nå er bilen ihvertfal fikset og vi er klare for ferie. Men tenkte og gi en liten oppdatering i uken som gikk. Hadde tenkt til og gjøre det i går, men siden det ble så mye med bilen så glemte jeg det helt. Og vi er mitt opp i og tøme og vaske ned huset til mamma og pappa siden de skal selge. Så blir ikke mye ferie her før vi reiser på ferie. Men forig ukes happening´s
 
Vekt ned gang: Forrigg uke gikk jeg ned 1,2. Så jeg er super motivert denne uka siden jeg har kommet halvveis i slanke ferden min.
 

Høydepunkt: Det må ha vært helgen. På fredag så var jeg på poolparty med venninnene mine. Og søndag var det bursdag til en fantastisk to åring.Nedtur: At jeg ikke komme inn på noen av høyskolene jeg hadde søkt på. Men på en måte letta det veldig også. For har funnet ut av hva jeg har veldig lyst til. Så må bare vente til de skole plassene kommer ut.

Låt: Jeg liker egentlig alt av musikk. Men akkurat nå er jeg veldig opphengt i Dan + Shay´s sag lately, lipstick og round the clock. Det er altså country. Men veldig fine sanger. Er slike sanger som får meg til å tenker og få følelsene mine i skikkelig sving her.

Craving: Har ikke hat noe mat craving nå. Men mer craving etter og gjøre noe med håret. Veldig lyst til og farge håret i en crazy farge. Hadde en del forskjellig farger i fjord.
// Håret er fra i fjord //
 
Innkjøp: Det må være GoPro kamera til ferien. Vi eller jeg har planlagt en del ting når vi er på ferie. Og da tenkte jeg så kjekt med et lite kamera som jeg kan ha i lomma. Mens vi feriere rundt i Norge! Venter bare på en pakke med noe ekstra delere til kamera da. Så håper de snart kommer!
 
Wanderlust: Akkurat nå så drømmer jeg veldig om Norge faktisk. Vi bor i et så fantastisk land, med en så fantastisk natur. Så jeg har akkurat laget en bucketlist med steder jeg vil se. Skal skrive et eget innlegg om det. For det er så fantastisk mange fine steder, og steder og oppleve.
 
Men nå for jeg vel starte og pakke litt til ferien vår. Derfor ha en fin dag videre!
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits