Josefine Fevang

NEW IN: BADETØY

God fredag alle sammen! Her startet vi dagen fastene pga blodprøver. Så da er det jo bare og komme seg i gang med en frokost snart.

 

Men her om dagen måte jeg bare kaste inn hånkle og kjøpe meg nytt badetøy. Jeg var på poolparty forrig helg og da fløy nesten beking buksa av i løpet av noen svømme tak. Heldig vis var det ingen som så det. Så det er jeg veldig glad for. 


Men i går fant jeg fint fint badetøy i byen. Jeg er kjempe fornøyd. Og endelig fikk jeg meg en kjempe fin bekini topp også som passer. Jeg er så stor fornøyd. For tiden er jeg som et lite barn som får sjokolade vær gang jeg finer noe fint tøy som passer meg. Begynner og føle meg dele vis normal liksom. 


Så gleder meg veldig til og få prøvd dette når vi skal på vårt aller første stopp på ferien som er Norefjell spa og bad. Jeg gleder meg så mye til og oppdage mer av Norge. Og ikke minst være på en "aktiv" ferie. I år har vi ikke tenkt til og bare sitte på rompa vår. Men ut og se norsk natur. Det er jo så utrolig fint her i bor. Og tenkte på at andre betaler i dyre dommer for noe vi kan se helt gratis er litt sykt. Men men dere for ha en fin fredag og start på helgen. Det skal jeg ihvertfal.
 
 
 

Hege Kristin

22.07.2016 kl. 01:25
kjempefint!

Henriette Celin

22.07.2016 kl. 07:58
Så fint det så ut ^^

Sarah

22.07.2016 kl. 09:05
Vad kul med en ny bikini :)

Ingrid

22.07.2016 kl. 19:01
Så fint :)
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits