Josefine Fevang

IT´S WEDNESDAY

  • Skrevet 27.07.2016 klokka 11:00
  • Kategori: EVERYDAY
Hei og god onsdag alle sammen! Det er onsdag og vi er halvveis i uken.


Vi har vært litt uheldige med været. To dager med regn, lyn og torden men i går så skinte sola kjempe godt. For meg gjøre det ikke noe med sånt uvær egentlig. Men når man har ferie så vil man gjerne gjøre noe. Men er ikke så lett når det plasker ned ute. Men igjen så gir det tid til masse annet. Som vi har alt rukket og vært på hytta å rivet ned kjøkkenet. Og det nye er er satt på plass men ikke montert onkelig enda. Vi har vært kreative og fargelagt i slike fine bøker. Vært på litt små shopping. Og egentlig har vi bare tatt det helt med ro fram til nå. 
 
Men jeg har egentlig et spørsmål og det er hva dere eventuelt vil lese mer om. Om vekt ned gang, ferie, helse, trening, mat eller kanskje om slankeoperasjonen min. Vis ikke kan du følge meg både på instagram, facebook og snapchat der jeg bruker navnet mitt er josefinefevang.
Men dere for ha en fin onsdag videre.

 

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits