hits

Josefine Fevang

MIN NYE KOMFORTSONE!

  • Skrevet 31.07.2016 klokka 11:48
  • Kategori: HELSE
For rundt en måned tid siden satte jeg meg et mål med sviger familien min. Det var og gå ned Gaustatoppen mens vi var oppe hos dem i en uke i løpet av ferien. Så vi satt oss et nytt og mer annerledes mål for sommeren end det vi er vant til . Jeg må si at vi utfordra oss selv veldig, og tråde langt uten for vår komfortsone. Som for min del har stor sett vært sofaen liksom.

 
Så i går ble dagen vi skule gå denne turen. Vi tokk fjell heisen opp til toppen. For jeg viste med meg selv at det ville bli for tungt og gå begge veier da kroppen min på et eller annet vis på en måte har blitt litt ?ødelagt? etter alt vekten som er borte. Men jeg tokk denne utfordringen på strak arm.

 
Turen i seg selv er veldig fin. Men vanvittig tung. Og den ble ekstra tung når det er andre turgåere som omtrent løper ned og presser seg forbi alle sammen. Da blir man mer stressa egentlig. Og på veien var det fylt på med steiner som var helt forferdelig for den flytta på seg.
Så når vi komme i bunden så var beina mine helt gele. Jeg viste ikke om jeg klarte og gå de siste 200 meteren for og komme til bilen. Men jeg kom meg til bilen og det var bare helt himmelsk.

 
Så i dag er jeg ekstremt støl og kunne tenkt meg en rullestol. Men jeg er veldig glad for at jeg gjorde dette. For det fikk meg til og innse en del ting med meg selv. 1. Jeg kan vis jeg vil.
2. Jeg må starte og jobb mer med å bygge opp kroppen min igjen.
3. At jeg elsker den nye kroppen min.
4. At jeg elsker det nye og enklere live mitt.
 

Henriette Celin

31.07.2016 kl. 12:22
For et flott mål! Flinke er dere :-D
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign