Josefine Fevang

HØYSKOLEN, ELLER IKKE HØYSKOLEN ?

  • Skrevet 08.08.2016 klokka 13:41
  • Kategori: HELSE

Så for noen uker siden komme jeg inn på høyskolen, økonomi og ledelse. Jeg ble så tatt på senga for jeg var så sikker på at jeg ikke komme inn. Men jeg starta og registrere meg som student, begynte å forberede meg litt. Men hele tiden har jeg gått med en stor klump i magen. Jeg har ikke vist om det var for jeg gledet meg eller gruet meg veldig. Jeg viste ikke hvorfor den ballen var der vær dag og plaget meg. Det var som en synkende følelse. At jeg hadde tatt vann over hode. At dette umulig kunne være noe jeg klarer.


 

Men nå etter nøye gjennomtenking har jeg funnet ut av at kanskje dette ikke er noe for meg enda. At høyskolen er ikke det jeg vil akkurat nå. At det kanskje er bedre og si fra seg plassen nå, end og starte å at noen ikke for brukt den plassen for jeg finner ut etter noen dager at det ikke er noe for meg.

Jeg har forandra meg så mye siden i fjord både fysisk og mentalt at jeg vet ikke om jeg vil sette meg på skole benken akkurat nå. Om jeg heler vi jobbe og bare nyte friheten jeg har nå. Uten og ha studier hengende over meg hele tiden. Så etter en litt sånn rar prat med mannen på mobilen, har jeg mer eller mindre funnet ut av at jeg ikke kommer til og starte. Høyskolen forsvinner ikke med det første. Men jeg er ikke klar for og ta på meg en så stort studie akkurat nå. 

Akkurat nå vil jeg heler fokusere på meg og mitt "nye" liv. Jeg vil heler fokusere på helsa mi og komme i gang med trening. Kanskje jeg underveis finner ut av at jeg ikke vil jobbe innen for økonomi, men innen trening og helse. Men nå har ihvertfall den ballen i magen forsvunnet etter jeg fikk tenkt skikkelig i mellom dette valget. Akkurat nå og der jeg er i livet, så er ikke høyskolen noe jeg vil satse på. Jeg har veldig dårlig samvittighet, og føler jeg skuffer mange. Men dette er helt mitt valg og jeg står for valget jeg tar. Jeg vet at dette er riktig for meg akkurat nå, men kanskje ved en senere anledning vil det været et bra valg for meg, og noe jeg er klar for. 

#utdanning #livet #helse #hverdag #blogg #sommer 

Henriette Celin

08.08.2016 kl. 14:24
Veldig greit når man finner ut hva man vil hvertfall. Du kan jo alltids begynne neste år om du skulle ombestemme deg (:

Er jo greit å jobbe å tjene penger i mellomtiden kanskje. Og fokusere på ting du interesserer deg for ^^

Josefine Fevang

08.08.2016 kl. 16:58
Henriette Celin: Var det jeg også tenkte. Jeg trenger og fokusere på det livet jeg vil ha akkurat nå. End og fokusere på alt mulig på en gang.

Birgitte Østby

08.08.2016 kl. 17:58
Jeg synes du skal prøve, om du er usikker pga. dysleksien og helsen din, ikke vær det!

Josefine Fevang

08.08.2016 kl. 18:09
Birgitte Østby: Er mer det at jeg ikke er motivert til den utdanninga. Jeg har funnet andre ting som jeg heler vil utdanne meg til. Så jeg må rett og slett ta et år og tenke i mellom hva jeg vil. Og heler søke ved en annen anledning.

Henriette Celin

08.08.2016 kl. 18:03
SV: Ikke sant (:

Birgitte Østby

08.08.2016 kl. 18:14
Du har så rett, det er ikke noe vits i å ta et studie du ikke vil trives med. Så det forstår jeg godt! :)
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits