Josefine Fevang

TRENINGS START

  • Skrevet 15.08.2016 klokka 20:18
  • Kategori: HELSE

I dag skule liksom være dagen som jeg skule starte og trene. Men som vanlig så ballet unnskyldningene på og jeg ente opp med og reise å vaske ned huset til foreldrene mine som skal selges. Så da ble det ikke noe trenings start i dag dessverre. Men det er alltids en dag i morgen og starte på. Så i morgen er det ingen unnskyldninger. 

Jeg har gledet meg masse til og starte å prøve dette programmet jeg har fått. Det er ett treningsprogram som er lett og som man kan gjøre hjemme. Jeg fikk det av min PT venninne Maren Andre (link her), Når man har muskler lik null og slikt så er det greit og starte helt på null egentlig. Så ingen ekstra ting trengs. Bortsett fra en fitnessball. 

Flere som merker unnskyldningen som kommer når man skal starte og trene? For det kan ikke bare være meg som dette skjer med. 

#helse #mat #trening #kropp #blogg #hverdag #sommer

Henriette Celin

15.08.2016 kl. 20:45
Håper du får startet snart da. Flink som vasket ned huset deres (:

Slankerinna

16.08.2016 kl. 16:31
Synes heller du skal gi deg selv credd for at du gjorde noe så fint for foreldrene dine. Også er faktisk det å vaske ned og rydde en økt i seg selv. Forbrenner mye med slikt 😀 flinka ☺
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits