Josefine Fevang

FREDAGS MOTIVASJON

  • Skrevet 19.08.2016 klokka 13:48
  • Kategori: HELSEHappy fredag alle sammen! Her har det blitt påfyll av diverse protein produkter så jeg kan møte neste uke klar og forbered på trenings start. Treningsprogrammet er klart og osen jeg skal starte. Jeg trur for at jeg skal klare og starte med trening å få et bra opplegg for meg så må jeg forberede meg en del mentalt. For selv om man trener fysisk så er det mentale like viktig. Så ny sports BH fra HM, Protein pulver fra nutamind, Propud med sjokolade smak, flaske og sports klokka mi fra polar. Du kan kjøpe pulveret og propuden på tights.no

Er det noen flere som invisterer i ting for mot motivere seg selv litt mer? Eller som er som meg som må jobb litt ekstra mentalt med seg selv for og sette i gang?

Vel nå skal jeg i gang med middagen snart. Eller forberede til at meg og mannen min skal grille i kveld. Må jo ha opp ting fra fryseren for grillings. Ha en fin fredag alle sammen! 

#Blogg #Hverdag #Trening #Helse #Mat #Sommer

Veronika

19.08.2016 kl. 14:03
Jeg gjør akuratt det samme! Lykke til^^

Janne

19.08.2016 kl. 16:38
må gjøre sånn selv også. masse lykke til:)

Celine Lørdahl

19.08.2016 kl. 18:20
Ja jeg gjør akkurat det samme!

Marlene Nilsen

21.08.2016 kl. 23:07
Litt nytt treningstøy er absolutt noe som hjelper på motivasjonen :D
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits