Josefine Fevang

VÅRT MAT BUDSJETT

  • Skrevet 21.08.2016 klokka 14:45
  • Kategori: EVERYDAY
Hei og god søndag alle sammen!
Nå har jeg akkurat planlagt store deler av neste uke med ting jeg skal og ting jeg skal handling inn for en hel uke. Trur det er første gangen på lenge jeg har gått i mellom masse tilbuds aviser på nett. Men er så utrolig hvor mye man kan spare inn vis man tar til seg tilbudene i de forskjellige butikkene. Så nå skal jeg teste den uka har i forhold til vårt mat budsjett. Og hvor mye vi egentlig bruker på mat og om det er noe og spare inn på. 
 
Nå etter ferien er det kanskje veldig lurt og se hvor lenger går. Og dette er pga pengen flyr litt fortere i ferien for man tillater seg litt ekstra kos som i form av litt dyrere grill mat eller andre ting. Så nå skal jeg skrive opp et fint lite mat budsjett. Jeg vil heller spare mer inn på mat så vi kan bruker de ekstra pengen våre på ting vi eventuelt vil gjøre eller vis det er noe vi trenger, et ekstra kaffe besøk eller en venninne kveld med jentene. 
 
Så et lite tips til alle dere som er på vei tilbake til hverdagen og kanskje har litt mindre penger. Så skriv ned et budsjett, eller skriv ned det dere bruker penger på så dere får en vis oversikt. Det er så mye og spare på det.
 

Henriette Celin

21.08.2016 kl. 19:01
Alltid lurt å sjekke tilbud og sånt ja, og handle én gang i uken (:

Heidi

22.08.2016 kl. 08:11
veldig lurt med budsjett! skal prøve å bli flinkere her og ifhl til mat :)
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits