Josefine Fevang

EN TUNG PERIODE

  • Skrevet 25.08.2016 klokka 11:41
  • Kategori: HELSE

Hei alle sammen. De siste dagene har jeg sugd i og blogge for jeg har hat tusen andre ting å gjøre. Humøret har vært veldig langt nede, samme med energi nivået mitt.

Grunnen har vært at jeg har hat litt mye og gjøre. Eller jeg har gitt meg mye og gjøre for og holde meg i gang. Jeg har vært oppe og ute av døra før åte og hjemme igjen kl seks på kvelden. Jeg har gjort alt av små ting til litt mer større ting. Men jeg kjente at i da sa kroppen rett og slett stopp. Så nå ligger jeg her da, ser på tv og akkurat spist litt mat. Og det skal jeg gjøre fram til jeg skal hente mannen min.

Det som jeg har gått rundt og tenkt veldig mye på som har dratt meg litt ned er operasjonen jeg skal i mellom, det og skal starte jobb jakten og andre små ting som jeg uroer meg for. Men spesielt nå så er det operasjonen min egentlig. Det er mer at jeg ikke vet når jeg skal opereres. Og at jeg ikke får planlagt ukene og månedene mine. Det at jeg ikke vet osen tiden etter blir. Og jeg bare tenker på de smertene som kommer til og følge som jeg hadde sist. Så begynner jeg og grue meg litt. Men jeg vil heller ta ut galleblæra mi nå end og gå rundt og ha vondt hele tiden. 

Men nokk av sytinga mi. Dere for ha en fin torsdag kveld. 

#helse #blogg #hverdag #trening #familie

Hege Kristin

25.08.2016 kl. 11:58
håper det blir bedre <3

Henriette Celin

25.08.2016 kl. 12:18
Er ikke så bra å ta på seg for mye heller. Da blir en fort sliten (:

Håper du får vite noe mer anngående operasjonen snart da.

Hiatus

26.08.2016 kl. 00:58
Det blir bedre :)

Lykke til med operasjonen!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits