Josefine Fevang

TO TIRED TO FUNCTION IN LIFE

  • Skrevet 15.09.2016 klokka 15:28
  • Kategori: HELSE
I det siste har formen vært så utrolig ræva. Jeg har slittet med gallestein anfall, vondt i hodet, fysisk og psykisk utmatta. Så jeg måte ta et skritt tilbake igjen forrige uke å fokusere på hva det var som ga meg de anfalla, hva det var jeg spiste feil. Jeg måte finne ut av hva som gjorde at jeg var så sliten ofte. Var det noe jeg stressa over? eller noe som dro meg ned? Noe jeg kanskje grua meg til litt?
 
Jeg fant aldri ut av hva jeg har blitt så sliten av. Men var vel for det meste mas. Jeg har en vanne med og gi litt faen i meg selv, eller jeg glemmer meg selv en god del. Så noen ganger må jeg bare gi faen i alle andre og alt som skjer rundt meg. Sette meg ned og si husk og ta vare på meg selv. 
 

 
Jeg har hat så mange tanker som har dratt meg ned. Spesielt i forhold til kropp, selvbilde og selvtillit. Følt at jeg har sluntra skikkelig i forhold til kosten jeg prøver så hardt og holde vær dag. I løpet av mine dager tenker jeg nesten konstant på mat.  
 
Men så satte jeg  meg ned  for og tenker over alt, så tenkte jeg på alt jeg har vært i mellom i løpet av mitt korte, men lange liv. Så tenker jeg. Faen heler du har en ræva uke, den trenger ikke og ødelegge resten av måneden, eller året ditt eller resten av live ditt. Dra deg sammen, og fokuser på målene dine, sett deg selv før alle andre. 

 
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall. -
 
Noen ganger trenger jeg bare en påmindelse på hvor sterk jeg egentlig er både fysisk og mentalt. Så dette har ført til en tatovering som jeg skal ta i løpet av denne uken. Som jeg skal vise dere med en gang den er på kroppen! Men dere for ha en fin torsdag. Og kose dere med det siste restene av sommer været som vi har fått nå! 
 

Henriette Celin

15.09.2016 kl. 17:44
Viktig å tenke at det bare er for en stund eller periode ja, og ikke resten av livet. Tenke på positivt, og ta litt vare på seg selv (:
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits