hits

Josefine Fevang

I AM A WARR;OR

  • Skrevet 20.09.2016 klokka 10:53
  • Kategori: HVERDAG

Så denne tatoveringen jeg har tatt nå tok jeg for jeg ville at den skule minne meg på min historie, den skule minne meg på noe som er viktig for meg. Man trenger ikke og være krige som fysisk krig. For dessverre så er det ofte er det krigen som foregår innvendig som er tyngst og den som er mest viktigst og komme seg i mellom.

 Warrior: Is a person engaged in a struggle or conflict 

  • Jeg har jobba meg i mellom fem år med psykiske problemer. Jeg sleit veldig med angst og depresjoner. Jeg har sikkert slitet med dette siden jeg var yngre, men det ble et veldig problem når jeg var rundt 20.  
  • Jeg har jobba med ned fra 185kg. Jeg har vært ekstremt overvektig siden jeg startet på ungdomsskolen pga live mitt ikke har vært noe lett i det hele tatt siden jeg var fire. Jeg har aldri trøste spist, eller kanskje i perioder som jeg ikke har vært klar over det. Men det har aldri vært noe struktur vis jeg kan si det sånn. Jeg kan snakke om dette i time vis. Men skal ikke det nå. 
  • Jeg kommet meg ut i den andre enden etter mobbing og dele vis utfall fra skolen. Dette foregikk fra jeg starta på skolen til jeg gikk ut av 10 klasse. 

 

Jeg ser på meg selv som en kriger i mellom mitt eget liv. Jeg er veldig åpen om de problemene jeg har hat i gjennom hele live mitt. For man er aldri avlene med hva man har som problemer. Det kan være noe du synes er et ikke så farlig problem eller er lite problem. Men det er ikke noe som heter "et lite problem" vi har alle ting som vi må jobbe med eller har opplevde. Og jeg har funnet ut at åpenhet er noe av det viktigste som er der ute. 

Noen flere som har en tatovering som sier litt mer end andre?

#blogg #hverdag #helse #tatovering #september #høst

Henriette Celin

20.09.2016 kl. 12:47
For en sterk og fin tatovering <3
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign