hits

Josefine Fevang

LOVE AT FIRST TASTE!

  • Skrevet 19.09.2016 klokka 18:35
  • Kategori: MAT

Så jeg hadde en plan om at vær mandag skule jeg legge ut en sunn oppskrift eller komme med et tips angående mat til dere. Jeg hadde funnet en oppskrift på sjokolade krem som skule ta to minutter og lage, og har masse proteiner. Så jeg lagde den også smakte jeg. Det var noe av det værste jeg har smakt. Så da havner ikke den oppskriften på denne bloggen. Det kan jeg trykt si dere. Men derfor tenkte jeg heller og skrive om propud

Processed with VSCO with f2 preset

Vi var i Sverige på lørdag så da fant jeg både vanilla, creamy hazelnut, blueberry muffin, lemon cheesecake og mange med sjokolade smak. Jeg har ikke prøvde noen av disse enda. Men skal prøve en i morgen tenker jeg. Og jeg gleder meg faktisk til og smake på de andre smakene. Kanskje jeg får en ny favorit. Man kan kjøpe disse kun på nett i Norge. Noe som er kjempe kjedelig. Men ihvertfall du kan kjøpe dem her!

Processed with VSCO with f2 preset

Men ha en fin mandags kveld alle sammen! Her skal det i gang med rydding i klærna mine. Må få vekk sommer klær og fine ut hva jeg må kjøpe av høst og vinter klær. Kos dere videre i kveld. 

#blogg #hverdag #trening #proteinmat #propud #helse #mat

Henriette Celin

20.09.2016 kl. 00:12
De virker så gode ;3

Josefine Fevang

20.09.2016 kl. 09:55
Henriette Celin: har bare smakt sjokolade. Og den skuffer ikke så gleder meg til og smake dem andre.

Henriette Celin

20.09.2016 kl. 12:33
SV: Så bra da, det skjønner jeg ^^

Elisabeth

21.09.2016 kl. 17:49
Har bare prøvd med sjokolade, å den var god ;) Tenkte jeg skulle prøve dem andre også :)

Mia Bakken Olsen

26.09.2016 kl. 16:53
Så spennende! Har skikkelig lyst til å prøve disse selv :-)

Josefine Fevang

26.09.2016 kl. 17:19
Mia Bakken Olsen: Jeg er veldig glad i dem. Har smakt tre forskjellige nå. Vanilje og sjokolade er så langt mine yndlinger.

lillkristin

15.01.2017 kl. 10:23
Har akkurat bestilt en hver av lemon cheesecake, creamy hazelnut og blueberry muffin. De andre tre smakene er jeg så heldig at jeg får kjøpt på den lokale Kiwi butikken :) Er veldig spent på å smake!

Josefine Fevang

16.01.2017 kl. 14:49
lillkristin: Heldig du er som får kjøpt dem på lokalbutikken din. Her er det bare og få taket i det via nette. Som jeg vet om da. Har enda ikke sett de i butikken her.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign