Josefine Fevang

OPPSKRIFT: AVOKADOKREM

  • Skrevet 03.10.2016 klokka 12:38
  • Kategori: MAT
Hei og god oktober alle sammen!
 
Forrigg uke bare fløy avgårde her hos meg. Jeg har så mange baller i lufta at noen ganger så bare flyr ting forbi meg. 
 
Jeg har starta med litt trening. Eller den uken som var fikk jeg inn fire økter. Osen jeg klarte det skjønner jeg ikke for og være ærlig. Spesielt ikke nå som høst depresjonen kommer sigene på. Derfor ganske det er greit og fylle opp med trening så endorfinene kan sprudle så ikke det blir en helt forferdelig høst og vinter. 

 

Men over til noe annet. For det er food monday og oppskriften er en god avokadokrem som jeg har prøvde. For jeg har starta og prøve ut veldig mye forskjellig av mat og oppskrifter. Å dette er så klart det meste sunne ting som blir prøvde ut her siden jeg lever et bedre og sunnere liv. Så her er oppskriften på en avokadokrem.

 


 


Jeg synes dette er veldig godt inn til egentlig alt. Kjøtt, fisk, kylling som pålegg eller som smør. Jeg anbefaler virkelig denne til alt. Og dette er en veldig god kilde til det sunne fettet som man skal ha i kosten. Avokado er nemlig den feteste grønnsaken man kan få. Den er også full av B-vitaminene folat og kalium, det er en naturlig kilde til kostfiber, vitamin E, B6 og sporstoffet kobber. Den er også god på proteiner. 

Derfor har jeg nå tilført denne grønnsaken til mitt kost hold. Men det er det og fine de gode oppskriftene så klart. 

Vel dere for ha en fin mandag videre. Her skal det nå slappes av max før en ny dag, og nye opplevelser i morgen.

#blogg #hverdag #mat #oppskrift #avokado #avokadokrem #helse #høst #oktober 

 
 

cheerchrissy.blogg.no

03.10.2016 kl. 19:58
Så herlig! Dette må jeg prøve ut engang!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits