Josefine Fevang

MIDDAG FOR EN HUNDRINGS

  • Skrevet 05.10.2016 klokka 10:47
  • Kategori: EVERYDAY

For rundt en uke siden kom jeg over noe på facebook. Middag for 100kr i Tønsberg hele denne uka. Så jeg lang den ut på felles chaten med venninnene mine og vi fant ut at dette måte vi bare dra på. Så i går dro vi til Tønsberg etter alle var ferdig med jobb og skole. Vi var usikre på om hvor vi skule spie for de hadde alle forskjellige retter. Men vi havnet på Becks der vi spiste penne pasta som serveres med indrefilet, chili, rødvinssaus og grønnsaker. Det var god, men forventa mye bedre mat. Men her kan dere selv se hva du kan spise for kun 100kr denne uka i tønsberg.


Vi havna også på Joe & the juicer før vi skule reise for vi måte jo ta en liten shopping runde før vi dro. Men det var utrolig koselig venninne date vi hadde. Ville anbefalt dere som ikke bor så langt fra Tønsberg og ta utnytte av dette tilbudet. For er ikke ofte man får middag for kun 100 kr.

Nei, men nå for jeg nesten prøve og få gjort noe produktivt i dag.

#venner #venninner #blogg #hverdag #mat

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits