Josefine Fevang

BUCKET LIST FOR OKTOBER

  • Skrevet 06.10.2016 klokka 11:56
  • Kategori: EVERYDAY
Være mye ute! Jeg elsker den friske høst lufta og fargene. Så skal prøve og få inn mye gå turer i høst. 
 
Prøve ny mat! Noe av det beste jeg vet som høsten har med seg er de gode rotgrønnsakene som kommer med. Rødbeter og kålrot er så godt, og masse vitaminer. 
 
Reise på hytta! Dette skal vi allerede veldig snart. Jeg gleder meg til fjellet og den kalde friske lufta. Plus alle de fine høst fargene. 
 
Kjøpe deilige ull gensere! Vel jeg har ingen ting av høst tøy. Så da må jeg ha fine ull gensere så     jeg kan holde varmen. 
 

Trene tre ganger i uka! Jeg klarte det førte uka, da trente jeg faktisk fire ganger. Men denne uka her har jeg virkelig ligget på lat siden. 

Lære meg og bli flinkere til å koble av! Dette er noe jeg ikke er særlig flink til. Det og kunne legge fra seg alt av teknologi. 
 
Lese masse bøker! Jeg er så glad i dette. Men finer liksom aldri tid til og lese en bok heler et blad som jeg liker veldig godt.
 
Ta masse bilder! Jeg elsker og ta bilder. Så en dag skal jeg ta med meg kamera ut og bare ta masse høst bilder når vi går tur i den deilige høst luften. 
 
Det er så mye mer jeg har lyst til og gjøre denne måneden her men men tiden skal også strekke til. Og det er ikke alltiden den gjøre det. Så da antar jeg at jeg bare MÅ ta meg tid til ting. Er det noe spesielt dere gleder dere til i oktober? 
Men ihvertfall ha en fin Torsdag videre alle sammen. 
 

cheerchrissy.blogg.no

06.10.2016 kl. 21:17
Så herlig innlegg! Love it!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits