Josefine Fevang

STAYING INN THIS WEEK

  • Skrevet 13.10.2016 klokka 15:09
  • Kategori: EVERYDAY
 
Processed with VSCO with hb1 preset
 
Så denne uken har vært så lang, slitsom og vanvittig kjedelig. Jeg har stort sett vært inne bortsett fra en sykehustime i går. Jeg har bare fått verdens verste og lengte forkjølelse. Eller er mer sår hals og så tett i bryste at det føles som at jeg ikke skal få puste. 
Jeg våkna på mandag og alt vare bare helt jævelig. Så i går følte jeg meg bra dro på sykehuset? Våkna opp i dag med små feber og helt slått ut. Vi trudde vi måte på legevakta tidlig til morgenen i dag for jeg følte at jeg ikke fikk puste. 
 
Men det som er vanskeligst som dette er at jeg har fått så dårlig samvittighet oven for at jeg ikke har klar og følge kosten min, jeg hopper over måltider for jeg ikke er sulten eller orker og lage mat, jeg har ikke trent en dag denne uken her for jeg har rett og slett ikke orka.  
 
Så jeg krysser fingrene for at jeg kan våkna i morgen og bare være helt frisk. Men trur jeg kan se langt etter dette. Så det blir en rolig helg fra og med i kveld. Så nå skal jeg kose meg på sofaen med dyna, nesespray, halspastiller, te og en film kanskje? Eller kanskje jeg skal prøve og lese litt, vi for nå se. 
Men ha en fin torsdag videre. Og husk at i morgen er det helg.
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits