Josefine Fevang

MIN STYRKE ØKT

  • Skrevet 19.10.2016 klokka 18:35
  • Kategori: HELSE
Hei alle sammen!
Håper at alle har en fin uke så langt. Min uke starta kl 06:00 og jeg var på trening alt kl 07:30 mandag morgen. Jeg trur jeg aldri har vært så tidlig på trening før. Og den følelsen etter jeg trena var så utrolig deilig. Jeg overraska meg selv skikkelig med å trene så tidlig på en mandag morgen. 
Processed with VSCO with hb1 preset
Jeg har fått en slakks trening rutine, endelig. 
Mesteparten er med apparater siden jeg ikke er noe trent i det hele tatt så vil jeg ikke gjøre noe feil og ødelegge kroppen på noe som helst måte. Så fant ut at det er best og bare starte slik før jeg prøver meg på andre øvelser. Og skaffe meg den infoen jeg trenger før jeg starter med kettlebell eller dumbbeller.  
Også er jeg litt nervøs på osen det kommer til å se ut når jeg gjøre de øvelsene for jeg er litt redd for og gjøre feil. Men men man må starte et sted ikke sant? 
 
Så det tar rundt en time. Jeg gjøre dette ca en dag i uken, mens jeg trener kondisjon to ganger i uka. Dette er der jeg er nå, men jeg vil komme lengre etter vært. Men jeg er ihvertfal lengre end der jeg var da jeg starta. Og allerede etter en måned så kan jeg løfte mer i kg end det jeg kunne når jeg starta min lille trenings reise. Jeg merker det mer og mer på kroppen. Så man må ikke trene som en gris for og merke forandringer. Er det flere som har det sånn? Eller har hatt det sånn? 
Men men dere for ha en fin kveld videre. Her skal det bli full avslapping med the good wife og litt wow spilling.
 

2BeStrong

19.10.2016 kl. 18:42
Bra! Jeg digger styrketrening, man merker fort fremgang når man begynner med det!

Helene

19.10.2016 kl. 19:26
Herregud så flink du er.. jeg har kjempe lyst å begynne å trene men jeg tørr ikke, jeg har null peiling på hvordan man gjør ting :P stå på, du er rå :D
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits