Josefine Fevang

NULL MANDAGS TRENING

  • Skrevet 24.10.2016 klokka 13:28
  • Kategori: HELSE

Processed with VSCO with hb1 preset

Denne mandagen startet så utrolig treigt føler jeg. Jeg føler at helgen fløy så utrolig fort forbi meg at jeg ikke vet hvor den ble av. Men denne mandagen ble ikke noe sprek ukes start for meg. Det blir mer en dag på sofaen der jeg kan pleie meg selv, med en del vondt i kjeven etter trekking av en teit visdoms tann på fredag og gallestein vondt siden fredag. Og ikke minst har denne mørke tiden virkelig satt seg i meg. Er det flere som føler seg litt ekstra sliten på høsten?

Men jeg skal foresatt prøve og presse inn en kondisjons økt før dagen er ferdig. Noen ganger kan det være deilig med en rolig morgen i stede for og stresse til trening. 

Så nå skal jeg hope i dusjen for og pleie meg selv litt med en hud skrubb og barbering av legger? Før jeg skal lage meg en god sen lunsj mens jeg ser på The good wife!

#blogg #hverdag #mandag #trening #avslapping #høst #helse #deprisjon

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits