Josefine Fevang

BLACK FRIDAY FAVORIT SALE

Hei alle sammen! 

Tenkte og tipse dere på et av mine yndlings black friday salg på nette, det er jo så utrolig mange der ute. En av dem er jo så klart Nelly.no. De har utrolig mye fint synes jeg. Og det er jo ekstremt deilig når det er på salg i tillegg. Nelly.no vet jeg har en black friday og en black weekend! 

 

BLACK FRIDAY NELLY.COM

// Glamorous - LS Embroidered velvet dress - 399,- // NLY One - Lux Velour wrap dress - 399 // Vila - Viponny maxi dress - 599 // Vila - Viforce S/S dress - 299 // Nly Shoes heel sandal - 349 // Nly shoes flat thighs high boot - 599 // Marc Jacobs watches baker - 2195 // Snö of sweden - Sassy pear earring - 249 //

Nelly kjører også team salg. At de har slag på topp eller bukser, kjoler, jakker i noen timer i løpet av dagen. Så følg med her i dag altså jenter og gutter. Trur det kan dukke opp en del god saker. 

#klær #mote #helg #blackfriday #hverdag #blogg 

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits